Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, pe Facebook: Dupa ce DNA si Inalta Curte s-au opus punerii in libertate, se poate spune ca principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu Elena Udrea

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea, pe Facebook: Dupa ce DNA si Inalta Curte s-au opus punerii in libertate, se poate spune ca principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu Elena Udrea

Elena Udrea afirma, intr-un mesaj postat sambata pe pagina sa de Facebook, ca, dupa ce DNA si Inalta Curte s-au opus punerii in libertate a fostului sau sot, se poate spune ca, intr-adevar, principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca `a fost casatorit cu Elena Udrea`. Sentimentul este ca fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului este tinta si ca toti oamenii apropiati de aceasta trebuie sa fie condamnati la purgatoriu, scrie ea. continuă pe Hotnews

Elena Udrea, pe Facebook: Principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu Elena Udrea

Elena Udrea a postat, sambata un mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, intitulat Denuntatorii buni si denuntatorii rai, in care arata ca, Dorin cocos este nevinovat si ca singurul motiv pentru care se afla in arest este ca a fost casatorit cu Elena Udrea.

Elena Udrea: Principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu Elena Udrea. Oamenii apropiati trebuie sa fie condamnati la purgatoriu

Elena Udrea transmite, pe Facebook, ca dupa ce DNA si iCCJ s-au opus punerii in libertate, se poate spune ca principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu ea. Elena Udrea arata ca Dorin.

VIDEO Elena Udrea, la Inalta Curte pentru judecarea contestatiei la arest in dosarul Gala Bute. Avocatul fostului ministru, intrebat daca Udrea era la MDRT in ziua in care este acuzata ca ar fi primit mita: Este greu dupa atata vreme sa iti aduci aminte.

Elena Udrea a fost adusa joi, in jurul orei 9:00, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde urmeaza sa se judece contestatia depusa de fostul ministru fata de arestul preventiv in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres. Ora 13:15 Potrivit Realitatea TV, instanta ar urma sa anunte decizia la ora 18:00. Ora 12:30 Instanta a ramas in pronuntare asupra contestatiei depuse de fostul minstru fata de masura arestului preventiv.

Elena Udrea, adusa la Inalta Curte pentru judecarea contestatiei la arest in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a fost adusa joi, in jurul orei 9:00, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde urmeaza sa se judece contestatia depusa de fostul ministru fata de arestul preventiv in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres.

Elena Udrea afla daca scapa de arest in dosarul Gala Bute: Fostul ministru cheama un martor-surpriza in dosar (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns joi dimineata in jurul orei 9. 00 la inalta Curte de Casatie si Justitie. Udrea afla joi daca scapa de arest in dosarul Gala Bute. Sedinta de judecata se va desfasura cu usile.

Elena Udrea poate fi un om LIBER de astazi. Fosta prezidentiabila a ajuns la Instanta Suprema

UPDATE: Elena Udrea a fost adusa, joi dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru judecarea contestatiei sale la decizia de arestare preventiva luata in dosarul Gala Bute. Udrea a fost.

Elena Udrea, inca o incercare de a fi eliberata: Luni, avocatii sai vor depune o cerere de inlocuire a arestului preventiv

Avocatii Elenei Udrea vor depune luni, la inalta Curte de Casatie sI Justitie, o cerere de inlocuire a masurii arestului preventiv cu o masura mai blanda in dosarul Gala Bute. Astfel, se va solicita.

Stefan Lungu, audiat la DNA: Sigur va fi o confruntare cu Elena Udrea

Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a fost audiat la DNA, astazi, el declarand ca sigur va fi o confruntare cu Elena Udrea, asa cum ar fi cerut avocatii acesteia.

VIDEO Interviu de senzatie cu Elena Udrea, in 2006: intotdeauna fura cei care sunt la putere. in campanie minti, dupa care nu-ti mai pasa

Un interviu cu Elena Udrea care a aparut la o televiziune locala in anul 2006 a ajuns sa fie viral pe Internet abia acum. Fosta sefa a PMP explica mecanismul prin care politicienii aflati la putere fura din banii publici.

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea, dusa cu duba Politiei la sediul Curtii Supreme. Fostul ministru ar putea afla daca scapa de arestul preventiv

Deputatul Elena Udrea, care a ajuns joi, in jurul orei 08. 45, la sediul Curtii Supreme, va afla daca scapa de arestul preventiv in dosarul Gala Bute. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au luat in discutie contestatia acesteia impotriva deciziei prin care a fost trimisa in spatele gratiilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )